Kdaj:
julij 1, 2018 – julij 8, 2018 (cel dan)
2018-07-01T00:00:00+02:00
2018-07-09T00:00:00+02:00
Kje:
Provansa, Francija
Provansa
Francija
Cena:
260 €
Kontaktna oseba:
Prevozi Pečelin d.o.o.
04 510 64 00

PROVANSA, FRANCIJA Kolesarjenje po Provansi

Provansa je ena najbolj sanjskih francoskih pokrajin, ki zaradi svoje lepote vseskozi privablja številne umetnike, ki so se tu opajali z bleščečo mediteransko svetlobo, sinjino neba in vonjem sivke.

Pokrajina je pustila pečat tudi na premnogih znanih slikarskih delih, kakor ga bo s svojim nepozabnim čarom pustila tudi na vas.

DSCN1758

Opis nastanitve: Apartmajsko naselje Arts et Vie, Malaucene 4*

Počitniško naselje Arts et Vie se razprostira na 5 hektarjih in je obdano z zelenjem ter nudi številne aktivnosti (bazen, soba z družabnimi igrami, teniško igrišče, fitnes in savna). Apartmaji so moderno opremljeni, vsak od njih pa ima tudi svojo teraso.

Apartma 2-sobni za 4 osebe (38m2): dnevni prostor s kavčem za 2 osebi, soba z dvema ležiščema; kuhinja, kopalnica, WC, terasa

Apartma 3-sobni za 6 oseb (51m2): dnevni prostor s kavčem za 2 osebi, dve sobi z dvema ležiščema; kuhinja, dve  kopalnici, WC, terasa

Program: 

1.dan: ŽIRI – MALAUCENE

Odhod avtobusa iz Žirov ob 2.00 uri zjutraj. Vožnja preko Sežane, Milana, Torina, preko prelaza Mont Genevre do Briancona, kjer bo prvi daljši postanek. Od tu imamo še 4,5 ure vožnje do male vasice pod goro Mont Ventoux – Malaucene. Vožnja bo dolga in naporna, vendar pa bo po prihodu v turistično naselje naš trud poplačan. Namestitev v apartmaje, nočitev.

 2.– 7. dan: PROVANSA

Vse dneve bomo uživali v prečudoviti naravi in lepotah Provanse. Kolesarske poti boste prilagodili svojim zmožnostim in željam. Možnosti je veliko: kolesarjenje med brezkončnimi polji sivke ali nižje ob nasadih oljk in vinske trte. Vredni obiska so bližnji kraji: Vaison la Romaine, Gigondas, Caromb,  Beduin, Sault… Od vsepovsod nam bo pogled uhajal na prečudovito goro Mont Ventoux, katera bo vabila, da jo osvojimo.

 8. dan: MALAUCENE – ŽIRI

V jutranjih urah bomo zapustili apartmajsko naselje in se po isti poti vračali proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

260 €

Cena vključuje: prevoz oseb in koles z udobnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji, 7-dnevni najem apartmaja, uporaba bazenskega kompleksa, vodenje in organizacijo potovanja.nRezervirane imamo apartmaje za 4 in 6 oseb. Cena velja, če je apartma polno zaseden. Doplačilo za prazno posteljo je odvisno od velikosti apartmaja.

Rezerviraj

POPUSTI: Za otroke do 14. leta nudimo popust v višini 25€

Nudimo vam možnost 8-dnevnega zavarovanja CORIS po ceni 7,70 € na osebo ter rizika odpovedi potovanja po ceni 10,60€ na osebo.

Rok plačila: 100 ob prijavi, razlika pred odhodom

Informacija o potnih listinah: za potovanje v Francijo zadostuje osebna izkaznica

Naši splošni pogoji so sestavni del programa!

 

Kontaktirajte nas!

Za vse dodatne informacije pokličite na tel. 04 510 64 00
ali pišite na bus.pecelin@siol.net
nNaši splošni pogoji so sestavni del programa!n